MJJE8 CARATULA

Casa a l'Espelt (Òdena), Barcelona

Quan vaig entrar en aquesta obra, la casa ja estava mig construïda i les distribucions fetes, però encara vam estar a temps de fer un parell de modificacions que van millorar considerablement dos espais, la cuina i l'habitació suite.
La casa, situada en una urbanització, té una planta soterrani on hi ha el garatge i la sala de màquines, una planta baixa envoltada de jardí, amb l'entrada principal (1), un despatx (2), la sala/menjador (3 ), una cuina office (4) amb zona de safareig (5), i un bany (6). Per l'escala, (7) accedim a la segona planta on tenim un bany (8), una habitació amb vestidor (9) per a la nena de la casa, l'habitació del nen (10), una sala de jocs (11), i una suite (12) amb vestidor i bany.


Cuando entré en esta obra, la casa ya estaba medio construida y las distribuciones hechas, pero aún estuvimos a tiempo de hacer un par de modificaciones que mejoraron considerablemente dos espacios; la cocina y la habitación suite.
La casa, ubicada en una urbanización, cuenta con una planta sótano donde se encuentra el garaje y la sala de máquinas, una planta baja rodeada de jardín, con la entrada principal (1), un despacho (2), el salón comedor (3), una cocina office (4) con zona de lavadero (5), y un baño (6). Por la escalera (7) accedemos a la segunda planta donde tenemos un baño (8), una habitación con vestidor (9) para la niña de la casa, la habitación del niño (10), una sala de juegos (11), y una suite (12) con vestidor y baño.Plànols: estat inicial / projecte


Estat inicial 
Resultat final